Oma pala metsää

Tuoksuton luonnonsaippua

Metsä, sauna, nimikkopuu, parantava puu ja Pohjois-Karjalan luonto; parasta Suomessa. Koivu on pohjoisen Pyhä puu. Puun kaikki osat voidaan käyttää aina sen mahlaa myöten, joka on terveellistä juotavaa ja xylitolin raaka-aine. Tuoksuvalla koivuvastalla saunassa vihtoessa puhdistuvat mieli, keho, sydän ja sielu. Tapio on metsän ja sen asukkaiden haltija. Hänen puunsa on Kuusi, joka on myös osa hänen kalusteitaan (Tapion pöytä). Näillä seuduilla tiedetään, että kuusenkerkät, oksan kärjissä oleva uusi kasvu, ovat terveellisiä: jos olet janoinen metsässä, syö muutama sellainen. Jos sinulla on yskä, juo niistä tehtyä teetä tai ota pari lusikallista kuusenkerkkäsiirappia. Oma Pala Metsää on hyvä perussaippua. Rehti ja yksinkertainen. Sopii kaikille ihotyypeille.

Lue ainesosat

Kirkkaan, kylmän yön aikana valkoiset valot tanssivat taivaalla. Kohota kätesi taivasta kohti, sulje silmäsi ja kuuntele. Revontulet hohtavat, humisevat ja rätisevät.Voit maistaa niiden makeuden ja raikkauden. Uskotaan revontulien ajan olevan maagista luomisen aikaa jolloin voidaan parantaa sairauksia ja korjata ihmissuhteita. Niiden kauniin ja voimallisen tanssin aikana on valvottava, kuljettava varovasti ja rakastettava kaikki aistit avoinna. Tämä saippua koostuu Pohjolan valkeiden revontulien tuoksusta. Se virkistää ja raikastaa kaikki iho- ja hiustyypit.

Lue ainesosat

Pimeys hallitsee päivää. Aurinko on kätkenyt kasvonsa. Vielä ei ole tullut Auringon paluun aika! Sisällä hirsitalon vanhassa vuolukiviuunissa palaa tuli. Ilmassa on palavien puiden männyntuoksua. Villapaita, villasukat, villahuopa ja kirja, ehkä ystävä tai ystäviä jakamassa hetkeä. Tai ulkona nuotion ääressä; tuikkivien tähtien ja loimuavien revontulien alla. Talvimaustesaippuassa on runsaasti makeita ja mausteisia öljyjä sekä lievästi kuorivaa, jauhettua mustaherukkaa ihoasi lämmittämään..

Lue ainesosat

Tapio on Suomen metsien suojelija, sen kuningas. Hän hallitsee ja hoitaa metsää ja sen eläimiä. Tapion vaimo on Mielikki, metsän emäntä. Tapion läsnäolon voit aistia kulkiessasi metsässä. Kesällä metsän vihreys ja eläinten äänet voimaannuttavat ihmisen elämää. Talvella metsä on valkoinen, unisen hiljainen. Pakkaspäivänä auringon paistaessa metsä on kuin taiottu ihmemaa. Runsaasti eteerisiä öljyjä, jotka stimuloivat aisteja kylpiessä.

Lue ainesosat