Elämän voima

Luonnonsaippua

Tämä saippua kunnioittaa aurinkoa, sen henkeä, lempeyttä ja hyväntuulisuutta. Täällä ylhäällä pohjoisessa aurinko paistaa koko kesän. Talvella aurinko virkistää sielua näyttäessään kasvonsa myrskyn jälkeen. Etelä-Siperiassa sijaitsevan Tuvan tasavallan kansa uskoo että aurinko on nainen ja kuu mies.

Lue kuvaus

Halaus

Luonnonsaippua

Tarvitsemme halausta selvitäksemme, jaksaaksemme ja kasvaaksemme. Halaus vähentää stressiä, parantaa unen laatua ja lisää vastustuskykyä sekä vahvistaa ihmisten välistä luottamusta ja kiintymystä. Anna halauksen viipyä "<3"

Jos et itse pääse halaamaan tai ujous vaivaa, välittää tämä saippua halauksesi sille, jota ajattelet. HALAA AINAKIN KERRAN PÄIVÄSSÄ!

Lue kuvaus

Hilla

Luonnonsaippua

Suomen kesän yöttömät yöt kypsyttävät soidemme tavoitellun aarteen. Hilla, lakka, suomuurain tai valokki, monilla nimillä tunnettu, keltaisen pilven muotoinen aromikas marja on herkkä kevään säiden vaihtelulle, mutta aina se löytää luonnossa paikkansa kasvaa. Vuodesta toiseen sitkeät kerääjät kiertävät rämeitä ja nevoja kultaista marja-aarretta etsimässä.

Lue kuvaus

Inkivääri Ilo

luonnonsaippua

Ihanan tuoksuinen saippua, inkivääriä, inkivääriä ja lisää inkivääriä. Piristävä ihon ja mielen virkistäjä. Kansantiedon mukaan inkivääri lievittää nivelkipuja ja -särkyjä. Itämaisessa lääketieteessä inkivääriä pidetään lämmittävänä ja limaa kuivattavana esimerkiksi vilustumisten ja reuman hoidossa. Inkivääri auttaa raskauden aikaiseen aamupahoinvointiin ja piristää masentunutta mieltä.

Lue kuvaus

Kanerva Hunaja Kaura

Luonnonsaippua

Kauran lisäksi tässä saippuassa on suomalaista kanervaa, joka suomalaisen kansantiedon mukaan rauhoittaa ja viilentää. Suomalaista hunaja on lisätty pehmentämään ihoa. Salvia- ja luomuappelsiiniöljyt lisäävät siihen rauhoittavan tuoksun ja kansantiedon mukaan ne ovat hyväksi kypsälle iholle. Mutta kysymys kuuluu: milloin on kypsä? Hieno ihoa kuoriva saippua kaikille ihotyypeille - erityisesti kuivalle iholle.

Lue kuvaus