Oma pala metsää

Tuoksuton luonnonsaippua

Sisältää paljon koivua ja kuusta. Kerätään keväällä ja pakastetaan. Lehtien ja kerkkien mieto tuoksu, valkoinen punavihertävillä pilkuilla. Ei mehiläistuotteita, pähkinäöljyjä tai eteerisiä öljyjä.

Perussaippua kaikille. Sopii niin hiusten kuin koko vartaln pesuun ja parran ajoon.

Saippuoidut ainesosat:rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, kuusenkerkkä*, koivunlehdet*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus*, cocos nucifera**, aqua*, sodium hydroxide, ricinus communis, picea buds*, betula pendula leaves*.

Lue tarinat

Pakuri

Luonnonsaippua

Metsän tuoksuinen saippua. Pakuriteen hyvät ominaisuudet valjastettuna ihon ja hiusten hyvinvointia lisäämään. Luonnon parhaita ainesosia, sopii hyvin herkälle iholle. Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Koko vartalolle ja hiuksille, kaikille ihotyypeille, sopii erityisesti atoopikoille, psoriaatikoille ja ihottumista kärsiville.

Saippuoidut ainesosat:luomukookos, vesi*, risiiniöljy, lipeä, pakuri, setrin-, katajan- ja männyn eteeriset öljyt. *Suomalainen/ pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: aqua, bio cocos nucifera, sodium hydoxide,ricinus communis, inonotus obliquus, juniperus virgiana, juniperus communis, pinus sylvestris.

Lue tarinat

Revontuli

Luonnonsaippua

Valkoinen ja raikas saippua. Luomumeiramin, rosmariinin ja piparmintun eteerisiä öljyjä. Vaahtoaa hyvin. Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat:luomurypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, luomuhunaja*, luomumehiläisvaha*, luomueteeriset öljyt: rosmariini, meirami, piparminttu*. *Suomalainen/ pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus**, aqua, cocos nucifera**, sodium hydoxide, mel**, cera flava**, rosmarinus officianalis**, thymus mastichina**, mentha piperita*, limonene, linalool*.

Lue tarinat

Talvimauste

Luonnonsaippua

Sisältää kanelin, mausteneilikan, appelsiinin ja inkiväärin eteeristä öljyä, vähnä kardemumma- ja mustaherukkasiemenjauhetta. Lämmin ja mausteinen. Ei mehiläistuotteita tai eteerisiä öljyjä.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, luomumustaherukansiemenjauhe*, eteeriset kanelinlehti-, neilikka-, pomeranssi- ja inkivääriöljyt, kardemummajauhe. *Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus, cocos nucifera**, aqua, sodium hydoxide, ricinus communis, zingiber officinale, citrus aurantium L, cinnamomum verum, syzgium aromaticum, elattaria cardamomum, cinnamal¹, courmarin¹, eugenol¹, benzyl benzoate¹, linalool¹, farnerol¹.

Lue tarinat

Tapion talvi

Luonnonsaippua

Vihreä ja valkoinen saippua sisältää kuusenkerkkää, nokkoslehtiä, koivunlehtiä ja paljon eteerisiä öljyjä; katajaa, sypressiä, luomupiparminttua, palmarosaa ja patsulia. Kesään tai talveen. Vähän Eau de Colognen tuoksuinen. Ei sisällä pähkinäöljyjä tai mehilästuotteita.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, eteeriset kataja-, sypressi-, palmarosa-, luomupiparminttu-*, pachouli-, laventeliöljyt, nokkosenlehdet*, kuusenkerkkä*, koivunlehdet*.*Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus*, cocos nucifera**, aqua*, sodium hydroxide, ricinus communis, juniperus communis, cupressus sempivirens, cymbogodon martini, menta x piperita***, pogostemon cablin, lavandula angustifolia, urtica dioica*, picea*, betula pendula*, limonene¹, geraniol¹, linalool¹, cinalool¹.

Lue tarinat

>