Olut saippua

Tuoksuton luonnonsaippua

Mieto ja hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille, niin vartalolle kuin hiuksille. Tekee hiuksista pehmeät ja poistaa sähköisyyttä. 100% suomalaista olutta hiuksiisi ja ihollesi. Älä silti syö. Ei sisällä pähkinä- tai eteerisiä öljyjä tai mehiläistuotteita.

Ainesosat: rypsiöljy*, luomukookosöljy, olut*, lipeä, aprikoosinsiemenöljy, risiiniöljy. *Suomalainen/ pohjoiskarjalainen raaka-aine.

Lue tarinat

Oma pala metsää

Tuoksuton luonnonsaippua

Lehtien ja kerkkien mieto tuoksu, valkoinen saippua punavihertävillä pilkuilla. Sisältää paljon koivua ja kuusta. Kerätään keväällä ja pakastetaan. Ei mehiläistuotteita, pähkinäöljyjä tai eteerisiä öljyjä. Perussaippua kaikille. Sopii niin hiusten kuin koko vartalon pesuun ja parran ajoon.

Ainesosat:rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, kuusenkerkkä*, koivunlehdet*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

Lue tarinat

Revontuli

Luonnonsaippua

Valkoinen ja raikas saippua, kuin kirkas talvinen yö. Luomumeiramin, rosmariinin ja piparmintun eteerisiä öljyjä. Pirteän tuoksuinen saippua vaahtoaa hyvin. Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Ainesosat:luomurypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, luomuhunaja*, luomumehiläisvaha*, luomueteeriset öljyt: rosmariini, meirami, piparminttu*. *Suomalainen/ pohjoiskarjalainen raaka-aine!

Lue tarinat

Talvimauste

Luonnonsaippua

Sisältää kanelin, mausteneilikan, appelsiinin ja inkiväärin eteeristä öljyä, vähän kardemumma- ja mustaherukkasiemenjauhetta. Lämmin ja mausteinen saippua. Ei mehiläistuotteita tai eteerisiä öljyjä.

Ainesosat: rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, luomumustaherukansiemenjauhe*, eteeriset kanelinlehti-, neilikka-, pomeranssi- ja inkivääriöljyt, kardemummajauhe. *Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

Lue tarinat

Tapion talvi / Tapio Metsän isäntä

Luonnonsaippua

Vihreä ja valkoinen saippua sisältää kuusenkerkkää, nokkoslehtiä, koivunlehtiä ja paljon eteerisiä öljyjä; katajaa, sypressiä, luomupiparminttua, palmarosaa ja patsulia. Kesään tai talveen. Eau de Golognea muistuttava tuoksu. Ei sisällä pähkinäöljyjä tai mehilästuotteita.

Ainesosat: rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, eteeriset kataja-, sypressi-, palmarosa-, luomupiparminttu-*, pachouli-, laventeliöljyt, nokkosenlehdet*, kuusenkerkkä*, koivunlehdet*.*Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

Lue tarinat

>