>

Mesiturve & Rosmariini

Luonnonsaippua

Paljon turvetta ja hunajaa ja hieman rosmariinin eteeristä öljyä sisältävä siniharmaa graniitin näköinen saippua. Runsas vaahto. Ei pähkinäöljyjä. Turpeen hoitava ominaisuus ja rosmariini hunajan kera hellivät ihoa. Hiusten ja koko vartalon pesuun, käyttäjäkokemukset parranajossa myönteisiä.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, kosmetiikkalaatuinen turve*, hunaja*, risiiniöljy, eteerinen rosmariiniöljy, mehiläisvaha*. *Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

Lue tarinat

Metsän emännän saippua

Laventelin eteeriset öljyt ja kauniita nokkosen vihreitä ja kehäkukan keltaoransseja pilkkuja valkoisessa pohjassa. Ihana tuoksu! Vaahto runsas ja kermainen. Ihoa hellivä mieto saippua sopii myös hiuksille ja parranajoon. Ei sisällä mehiläistuotteita eikä pähkinäöljyjä.

Saippuoidut ainesosat:vesi*, rypsiöljy*, luomukookosöljy, lipeä, riisiniöljy, laventeli eteerisenöljy, kehäkukka terälehdet*, nokkoslehdet*, humalakukat*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen/sola-kyläläinen raaka-aine!

Lue tarinat

Metsän taika

Luonnonsaippua

Neljän vuodenajan saippua. Käytetyistä öljyistä metsän ja maan raikkaus siirtyy ihollesi. Sisältää siperiankuusen-, männyn-, patsulin-, ja luomumeiramin eteerisiä öljyjä, kuusenkerkkiä ja koivunlehtiä. Metsän tuoksuinen saippua hiuksille ja koko vartalolle. Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat:rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, luomukookosöljy, lipeä, risiiniöljy, siperian kuusi-, mänty- patchouli- ja luomumeirami eteeriset öljyt, kuusenkerkkä*, koivunlehdet*.*Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

Lue tarinat

Mäntytervan taika

Tuoksuton luonnonsaippua

Perinteinen mäntytervasaippua. Ihana tuoksu tulee yksinomaan mäntytervasta, saippuassa ei ole käytetty eteerisiä öljyjä. Kantoterva männystä ja männynkuoriuute. Vaahtoaa joskus häivähdyksen mustana. Ei mehiläistuotteita, pähkinäöljyjä tai eteerisiä öljyjä.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, mäntykuoriuute*, mäntykantoterva*, risiiniöljy. *Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

Lue tarinat

Nokkosen ihme

Luonnonsaippua

Vihreä saippua vihreillä pilkuilla. Nokkosta, rypsiöljyä ja aprikoosinsiemenöljyä sisältävä saippua. Rosmariinin eteerinen öljy on mukana sen antiseptisten ja antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi. Nokkosen hyvät ominaisuudet saippuana ihoasi hoitamaan. Sisältää vähän mehiläisvahaa. Ei sisällä pähkinäöljyjä.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, aprikoosinsiemenöljy, nokkostee*, lipeä, risiiniöljy, mehiläisvaha*, nokkosenlehdet* ja rosmariiniöljyt. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

Lue tarinat