>

Metsän taika

Luonnonsaippua

Neljän vuodenajan saippua. Käytetyistä öljyistä metsän ja maan raikkaus siirtyy ihollesi. Sisältää siperiankuusen-, männyn-, patsulin-, ja luomumeiramin eteerisiä öljyjä, kuusenkerkkiä ja koivunlehtiä. Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat:rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, luomukookosöljy, lipeä, risiiniöljy, siperian kuusi-, mänty- patchouli- ja luomumeirami eteeriset öljyt, kuusenkerkkä*, koivunlehdet*.*Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus, cocos nucifera**, aqua, sodium hydroxide, ricinus communis, abies sibirica, pinus sylvestris, pogostemon cablin, thymus mastichina**, picea buds, betula pendula leaves.

Lue tarinat

Mäntytervan taika

Tuoksuton luonnonsaippua

Perinteinen mäntytervasaippua. Ihana mäntytervan tuoksu. Kantoterva männystä ja männynkuoriuute. Vaahtoaa joskus häivähdyksen mustana. Ei mehiläistuotteita, pähkinäöljyjä tai eteerisiä öljyjä.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, mäntykuoriuute*, mäntykantoterva*, risiiniöljy. *Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus*, aqua*, cocos nucifera**, sodium hydroxide, pinus pix (bark) extract*, pinus pix*, ricinus communis.

Lue tarinat

Nokkosen ihme

Luonnonsaippua

Nokkosta, rypsiöljyä ja aprikoosinsiemenöljyä sisältävä saippua. Rosmariinin eteerinen öljy on mukana sen antiseptisten ja antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi. Sisältää vähän mehiläisvahaa. Vihreä saippua vihreillä pilkuilla. Ei sisällä pähkinäöljyjä.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, aprikoosinsiemenöljy, nokkostee*, lipeä, risiiniöljy, mehiläisvaha*, nokkosenlehdet* ja rosmariiniöljyt. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus*, prunus armeniaca, aqua*, sodium hydroxide, ricinus communis, cera flava*, folia urticae dioicae*, melaleuca alternifolia ja rosmarinus officinalis**, limonene.

Lue tarinat

Olut saippua

Tuoksuton luonnonsaippua

Mieto ja hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille. Tekee hiuksista pehmeät ja poistaa sähköisyyttä. 100% suomalaista olutta hiuksiisi ja ihollesi. Älä silti syö. Ei sisällä pähkinä- tai eteerisiä öljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, luomukookosöljy, olut*, lipeä, aprikoosinsiemenöljy, risiiniöljy. *Suomalainen/ pohjoiskarjalainen raaka-aine.

INCI:brassica napus, beer, cocos nucifera**, sodium hydroxide, prunus armeniaca, ricinus communis.**

Lue tarinat

Oma pala metsää

Tuoksuton luonnonsaippua

Perussaippua kaikille. Sisältää paljon koivua ja kuusta. Kerätään keväällä ja pakastetaan. Lehtien ja kerkkien mieto tuoksu, valkoinen punavihertävillä pilkuilla. Ei mehiläistuotteita, pähkinäöljyjä tai eteerisiä öljyjä.

Saippuoidut ainesosat:rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, kuusenkerkkä*, koivunlehdet*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus*, cocos nucifera**, aqua*, sodium hydroxide, ricinus communis, picea buds*, betula pendula leaves*.

Lue tarinat