Kehäkukkakakkara

Tuoksuton luonnonsaippua

Mieto ja miellyttävä kasvoille ja lapsille. Kehäkukan öljyä ja kukkia, aprikoosinsiemenöljyä. Vaahto on paksu ja kermainen. Valkoinen saippua kehäkukanterälehtien täplittämänä. Ei sisällä mehiläistuotteita, eteerisiä öljyjä eikä pähkinäöljyjä.

Ainesosat: rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, kehäkukkarypsiöljy*, aprikoosinsiemenöljy, risiiniöljy, kehäkukan terälehdet*. *Suomalainen/ pohjoiskarjalainenraaka-aine!

Lue tarina

Oi, Kunnon mies!

Luonnonsaippua

Reilun kaupan luomuvaniljarouhe, laakerinlehden- ja setrin eteeriset öljyt. Väri vaalea vaniljarouheen tummilla pilkuilla. Ei sisällä mehiläistuotteita eikä pähkinäöljyjä. Oivallinen koko vartalolle ja hiuksille. Mieto, miehinen saippua.

Saippuoidut ainesosat:rypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, risiiniöljy, eteeriset seetripuu-, korianteri-, vetiver-, ja sypressiöljyt, luomuvanilja. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

Lue tarinat

Lempi lemmen saippua

Luonnonsaippua

Anis, appelsiini ja patsuli ovat ikivanhoja sukuviettejä kiihoittavia aineita. Kaura, humala, hunaja ja muskatella tunnetaan rentouttavista ominaisuuksistaan. Tämänkin saippuan kuten kaikkien rakkauteeen liittyvien asioiden kanssa on aina toivoa mutta ei takuita. Tyrnimarja antaa saippualle sen värin:mauve ja marmori. Ei pähkinäöljyjä. Koko vartalolle ja hiusten pesuun.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, aqua*, lipeä, hunaja*, risiiniöljy, luomukaura*, tyrnimarja*, eteeriset anis-, muskatella-, luomu appelsiini- ja pachouliöljyt, humala*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

Lue tarinat

Mene pois paha hyttynen

Luonnonsaippua

Hiusten pesuun! Sopii myös koko vartalolle ja ympärivuotiseen käyttöön. Asiakaspalautteet ovat olleet positiivisia, hyvä saippua myös koirallesi. Sitronellan, patsulin ja pikkuisen laventelin kanssa sekoitettuna tehdään saippua. Kermainen keltainen, raikas tuoksu. Ei pähkinäöljyjä, ei mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, luomu kookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, eteeriset sitronella-, laventeli-, ja pachouliöljyt. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

Lue tarinat

Menninkäisen minttu

Luonnonsaippua

Luomusertifioitu minttu ja ihana piparminttuöljy luovat hienosti tuoksuvan saippuan. Raikas! Parempi kuin karkki,mutta älä syö. Vaaleanpunainen, punertavat vihreät pilkut.Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat: rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, eteerinen luomupiparminttuöljy*, piparmintunlehti*. *Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

Lue tarinat