LUOMU HUNAJA KAKKU SAIPPUA

Tuoksuton luomusaippua.

Suullisen perimätiedon mukaan mehiläinen on auttajahenki parantajille, shamaaneille, profeetoille ja tietäjille. Mehiläinen tuo viestejä Henkimaailmasta, Jumalalta ja Allahilta. Mehiläisistä puhutaan kaikissa uskoissa. Suomalaisissa parannuslauluissa mehiläistä kutsutaan auttamaan. Hän on lentänyt yhdeksän taivaan läpi ja tuonut Louhelle hunaja-lahja että hänen poikansa nouse kuolleista ja myös Kalevatar ja Osmotar saivat häneltä tärkeä ainesosan että sima syntyi. Hän valmistaa makeaa hunajaa ja mehiläisvahaa. Niitä ihmiset ovat käyttäneet tuhansien vuoden ajan. Seudun paikalliset mehiläiset tekevät makeaa hunajaa sekä mehiläisvahaa paikallisen tarhurin avustuksella. Mehiläisvahasta tulee mieto, luonnollinen tuoksu tähän saippuaan. Hunajasta tulee voimakas tuoksu – ja jos sitä lisätään liian aikaisin: toffeeta! Tähän Luomu Hunaja Kakku saippuaan ei ole lisätty hunajatuoksuöljyä!

Lue ainesosat

LUOMU KAURA SAIPPUA

Tuoksuton luomusaippua.

Ystäväni uneen tuli eukko ja kehoitti: “Syö puuroa!” Niin hän tekee joka päivä, ainakin melkein. Hänellä on kaurapuuroa, kauraleseitä, kaurajauhoja, kaurakakkuja, kaurakeksejä ja kaurasaippuaa. Ei mitään koristeita! Vain luomuviljeltyä suomalaista kauraa, kylmäpuristettua suomalaista luomurypsiöljyä ja luomukookosöljyä on tässä vaahtoavassa ja lievästi kuorivassa saippuassa. Kaura Saippua on 100% luomua. Väri on peräisin kylmäpuristetusta, suomalaisesta rypsiöljystä, jossa on korkea E-vitamiinipitoisuus, 32,7 mg/ 100 mg. Kaikille ihotyypeille.

Lue ainesosat

LUOMU PLÖRÖ SAIPPUA

Tuoksuton luomusaippua.

Jauhetusta kahvista käytetään usein suomessa sanaa ” porot”, harvemmin murresanaa Plörö. Tätä saippuaa voisi nimittää kahvijauhe-saippuaksi mutta pidän enemmän sanasta Plörö - siitä miltä se kuulostaa ja miten sen sanominen mukavasti täryttää kieltä. Niin hassulta kuin saattaa vaikuttaa, kahvinporot on vanha keino poistaa käsistä (ja jaloista) erilaiset hajut; kalan, hevosenpaskan, bensiinin. Plörö-saippua sopii kaikille ihotyypeille; erityisesti akneiholle. Sitkeiden hajujen, kuten valkosipulin ja kalan, poistamiseksi vaahdota kätesi kahteen kertaan.

Lue ainesosat