LUOMU HUNAJA KAKKU SAIPPUA

Tuoksuton luomusaippua.

Suullisen perimätiedon mukaan mehiläinen on auttajahenki parantajille, shamaaneille, profeetoille ja tietäjille. Mehiläinen tuo viestejä Henkimaailmasta, Jumalalta ja Allahilta. Mehiläisistä puhutaan kaikissa uskoissa. Suomalaisissa parannuslauluissa mehiläistä kutsutaan auttamaan. Hän on lentänyt yhdeksän taivaan läpi ja tuonut Louhelle hunaja-lahja että hänen poikansa nouse kuolleista ja myös Kalevatar ja Osmotar saivat häneltä tärkeä ainesosan että sima syntyi. Hän valmistaa makeaa hunajaa ja mehiläisvahaa. Niitä ihmiset ovat käyttäneet tuhansien vuoden ajan. Seudun paikalliset mehiläiset tekevät makeaa hunajaa sekä mehiläisvahaa paikallisen tarhurin avustuksella. Mehiläisvahasta tulee mieto, luonnollinen tuoksu tähän saippuaan. Hunajasta tulee voimakas tuoksu – ja jos sitä lisätään liian aikaisin: toffeeta! Tähän Luomu Hunaja Kakku saippuaan ei ole lisätty hunajatuoksuöljyä!

Lue kuvaus

LUOMU KAURA SAIPPUA

Tuoksuton luomusaippua.

Ystäväni uneen tuli eukko ja kehoitti: “Syö puuroa!” Niin hän tekee joka päivä, ainakin melkein. Hänellä on kaurapuuroa, kauraleseitä, kaurajauhoja, kaurakakkuja, kaurakeksejä ja kaurasaippuaa. Ei mitään koristeita! Vain luomuviljeltyä suomalaista kauraa, kylmäpuristettua suomalaista luomurypsiöljyä ja luomukookosöljyä on tässä vaahtoavassa ja lievästi kuorivassa saippuassa. Kaura Saippua on 100% luomua. Väri on peräisin kylmäpuristetusta, suomalaisesta rypsiöljystä, jossa on korkea E-vitamiinipitoisuus, 32,7 mg/ 100 mg. Kaikille ihotyypeille.

Lue kuvaus

MESIKÄMMENEN LUOMUHERKUT

Tuoksuton luomusaippua.

Karhu on pohjoisten kansojen keskuudessa niin pyhä eläin, että jo sana ”Karhu” on liian pyhä ääneen sanottavaksi. Tuvalaisen kansantarinan mukaan Äiti Karhulla oli seitsemän pentua, jotka hän lähetti ympäri maailmaa; keräämään ruokaa, tulta, suojaa, vaatteita ja vettä. Joka kerta pennuille syntyi keskenään tappeluita maailmalla. Ne olivat eri mieltä siitä, kenen piti tuoda mitäkin, tai kuinka paljon, tai siitä, että joku ei tuonut tarpeeksi ja toinen taas toi liikaa. Äiti Karhu näki, että maailma kärsi näistä tappeluista. Hän päätti tehdä lopun maailmaa repivistä tappeluista (joista laaksot, meret, vuoret jne. ovat saaneet alkunsa) ja asetti pennut Taivaalla paikoilleen – niin kauas toisistaan, etteivät ne ulottuneet tappelemaan keskenään. Iso Karhu eli Otavan tähdistö syntyi näin. Itsestään Äiti Karhusta tuli Pohjantähti. Monien kansantarinoiden mukaan Mesikämmen on esi-isämme. Mesikämmen syö paljon marjoja, hunajaa, sieniä, joskus rehua viljapelloilta, myös kalaa ja satunnaisesti raakaa lihaa, saattaapa kaivella kesän aikana pari muurahaiskekoakin ravinnokseen talviunen varalle. Tämä saippua on peräisin Metsän Kuninkaalta.

Lue kuvaus

PAKURI SAIPPUA

Tuoksuton luomusaippua.

Pakkasen halkaiseman koivun kylkeen tuuli kuljetti vieraan, itiön asumaan tuohen alla. Ja ajan myötä nousi tummanpuhuvia lohkeilevia mykeröitä puun kylkeen. Koivu oli saanut kyljelleen pakurikäävän monine hyvine ominaisuuksineen. Tässä saippuassa sen koivuhartsi eli betuliini mm. stimulisoi terveiden ihosolujen tuotantoa. Pakuri saippua sopii hyvin psoriaatikoille, atoopikoille ja ihottumista kärsiville.

Lue kuvaus