LUOMU TUOKSUVA HUNAJA

Luomusaippua.

Syvä oranssikeltainen väri, täynnä luomuhunajaa ja mehiläisvahaa. Pehmeä tuoksu syntyy luomumeiramin, piparmintun ja rosmariinin eteeristen öljyjen yhdistelmästä. Ei pähkinäöljyä.

Saippuoidut ainesosat: luomurypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, luomuhunaja*, luomumehiläisvaha*, luomueteeriset öljyt: rosmariini, meirami, piparminttu*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen/sola-kyläläinen raaka-aine!

INCI: brassica napus**, aqua, cocos nucifera**, sodium hydoxide, mel**, cera flava**, rosmarinus officianalis**, thymus mastichina**, mentha piperita*, limonene, linalool*.

Lue tarinat

MESIKÄMMENEN LUOMUHERKUT

Tuoksuton luomusaippua.

Luomumarjoja! Kuoriva - ihon pintaverenkiertoon vaikuttava saippua. Syvä keltainen väri ja punaisia pilkkuja.Sisältää ihoystävällista hunajaa ja mehiläsivahaa. Ei pähkinäöljyä, ei eteerisiä öljyjä.

Saippuoidut ainesosat: luomurypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, luomuhunaja*, luomumehiläisvaha*, luomumustaherukka*-, karpalo*-, variksen-marja*- ja ruusunmarjarouhe*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen/sola-kyläläinen raaka-aine!

INCI: brassica napus**, aqua, cocos nucifera**, mel**, cera flava**, fructus ribis nigri**, fructus vaccini oxycocci**, fructus empetri nigri**, fructus cynosbat**.

Lue tarinat

SALOJEN SAUNA

Tuoksuton luomusaippua.

Salojen sauna on pohjoisen versio etelän "Castille" saippuasta.Vain kylmäpuristettua suomalaista rypsiöljyä ja hieman kookosrasvaa. Runsaasti vaahtoava. Perussaippua numero Uno! Oranssikeltainen väri. Ei pähkinä- tai eteerisiä öljyjä eikä mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat: luomurypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!.

INCI: brassica napus oil**, aqua*, cocos nucifera**, sodium hydroxide.

Lue tarinat