Sola Saippuan luomusaippuat sisältävät vain luomusertifikoituja aineita ja valmistetaan noudattaen Ranskan ja Englannin luomukosmetiikkadirektiivejä.

PLÖRÖ SAIPPUA (LUOMU)

Tuoksuton, vegaaninen luomusaippua.

Nami saippua, suklaanruskea väri! Ihana tuoksu syntyy kun yhdistetään luomukahvi ja luomurypsiöljy. Kuoriva saippua, sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti akneiholle. Poistaa erilaiset hajut (voimakkaat vaativat kaksi vaahdotusta) ja rasva yms. tahrat käsistä. Remonttimiesten suosikki. Sopii myös tahranpoistoon (kostuta tahra, hankaa siihen saippuaa, anna vaikuttaa jonkin aikaa ja huuhdo). Ei eteerisiä öljyjä, pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita. Sopii vegaaneille.

Saippuoidut ainesosat: luomurypsiöljy*, luomukahvi, vesi*, luomukookosrasva, lipeä, luomukahviplöröt. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

Lue tarina

SALOJEN SAUNA (LUOMU)

Tuoksuton, vegaaninen luomusaippua.

Pohjoisen versio etelän "Castille" saippuasta. Vain kylmäpuristettua suomalaista rypsiöljyä ja hieman kookosrasvaa. Runsas vaahto ilman tuoksua. Perussaippua numero Uno! Sopii kaikille ihotyypeille, niin hiuksille kuin koko vartalolle sekä parran ajoon. Oranssikeltainen väri. Ei pähkinä- tai eteerisiä öljyjä eikä mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat: luomurypsiöljy*, vesi*, luomukookos, lipeä. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!.

Lue tarinat

TUOKSUVA HUNAJA (LUOMU)

Luomusaippua.

Syvä oranssikeltainen väri, täynnä luomuhunajaa ja mehiläisvahaa. Pehmeä tuoksu syntyy luomumeiramin, piparmintun ja rosmariinin eteeristen öljyjen yhdistelmästä. Ei pähkinäöljyä.

Saippuoidut ainesosat: luomurypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, luomuhunaja*, luomumehiläisvaha*, luomueteeriset öljyt: rosmariini, meirami, piparminttu*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen/sola-kyläläinen raaka-aine!

Lue tarina