LUOMU HUNAJA KAKKU SAIPPUA

Tuoksuton luomusaippua.

Syvä oranssikeltainen väri, täynnä luomuhunajaa ja mehiläisvahaa, joiden yhdistelmästä syntyy pehmeä tuoksu. Oikein nam-nam-saippua. Aitoa tavaraa, ei kemiallista tuoksuainetta. Ei eteerisiä öljyjä tai pähkinäöljyjä.

Saippuoidut ainesosat: luomurypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, luomuhunaja*, luomumehiläisvaha*. *Suomalainen/ pohjoiskarjalainenraaka-aine!

INCI: brassica napus**, aqua, cocos nucifera**, sodium hydoxide, mel**, cera flava**.

Lue tarinat

LUOMU KAURA SAIPPUA

Tuoksuton luomusaippua.

Kylmäpuristettu suomalainen rypsiöljy ja kookosrasvaa, mukana myös luomukauraa. Kuoriva ja todella kermainen. Väri oranssi-keltainen. Ei eteerisiä öljyjä, pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat: luomurypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, luomukaura*. *Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!!

INCI: brassica napus oil***, aqua*, cocos nucifera**, sodium hydroxide, avena sativa***. .

Lue tarinat

LUOMU PLÖRÖ SAIPPUA

Tuoksuton luomusaippua.

Nami saippua! Ihana tuoksu syntyy kun yhdistetään luomukahvi ja luomurypsiöljy. Täyttä luomua! Väri suklaanruskea. Ei eteerisiä öljyjä, pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat: luomurypsiöljy*, luomukahvi, vesi*, luomukookosrasva, lipeä, luomukahviplöröt. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

INCI: brassica napus oleum**, coffea Arabica**, aqua, cocos nucifera**.

Lue tarinat