Sola Saippuan luomusaippuat sisältävät vain luomusertifikoituja aineita ja valmistetaan noudattaen Ranskan ja Englannin luomukosmetiikkadirektiivejä.

EU-maista vain Englannilla ja Ranskalla on luomukosmetiikkadirektiivi. Tämän perussääntöä ovat että 95% käytetyistä raaka-aineista on oltava luomusertifikoituja, ei käytetä kovetettuja rasvoja, ei petrokemikaaleja, ei tensidejä eikä muita pintajännitystä alentavia aineita. Käytetään vai luomueläinrasvoja. Ei elänkokeita, ei geenimanipuloituja aineita, ei tuoksuöljyjä.

-

HUNAJA KAKKU SAIPPUA (LUOMU)

Tuoksuton luomusaippua.

Syvä oranssikeltainen väri, täynnä luomuhunajaa ja mehiläisvahaa, joiden yhdistelmästä syntyy pehmeä tuoksu. Oikein nam-nam-saippua. Aitoa tavaraa, ei kemiallista tuoksuainetta. Ei eteerisiä öljyjä tai pähkinäöljyjä. Sopii hyvin niin hiusten kuin koko vartalon pesuun kaikille.

Sis: luomurypsiöljy, vesi, luomukookosöljy, lipeä, luomuhunaja, luomumehiläisvaha.

Lue tarina

-

KAURA SAIPPUA (LUOMU)

Tuoksuton, vegaaninen luomusaippua.

Kylmäpuristettua suomalaista rypsiöljyä ja kookosrasvaa sekä luomukauraa. Oranssi-keltainen saippua jossa todella kermainen vaahto. Kaikille ihotyypeille. Kauran yksi ominaisuus on sen iho hoitava ja rauhoittava vaikutus. Sopii vegaaneille! Ei eteerisiä öljyjä, pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat: luomurypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, luomukaura*. *Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!!

Lue tarina

MESIKÄMMENEN LUOMUHERKUT

Tuoksuton luomusaippua.

Luomumarjoja! Kuoriva ja hierova - ihon pintaverenkiertoon vaikuttava saippua. Syvä keltainen väri ja punaisia pilkkuja.Sisältää ihoystävällista hunajaa ja mehiläisvahaa. Ei pähkinäöljyä, ei eteerisiä öljyjä.

Saippuoidut ainesosat: luomurypsiöljy*, vesi*, luomukookosöljy, lipeä, luomuhunaja*, luomumehiläisvaha*, luomumustaherukka*-, karpalo*-, variksen-marja*- ja ruusunmarjarouhe*. *Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

Lue tarina

PAKURI SAIPPUA (LUOMU)

Tuoksuton luomusaippua.

Hennosti vihreään vivahtava saippua, jossa Suomen luonnon ihmeaineeksi sanottua pakuria. Sopii koivuhartsin uudistavan vaikutuksen takia erityisesti psoriaatikoille, atoopikoille ja muuten aralle, herkälle iholle. Suomalaiset hennot hiukset rakastavat tätä saippuaa! Ei pähkinäöljyjä tai mehiläistuotteita.

Saippuoidut ainesosat: luomurypsiöljy, luomukookos, risiiniöljy, vesi, lipeä, pakuri, setrin, katajan ja männyn eteeriset öljyt.*Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

Lue tarina